// Povel Ramel-sällskapet

En baron I, II och III med Sven Angleflod

Åter till huvudsidan KURIOSA: HÄR! 

BildSvenAngleflodTyping

Sven Agneflod har vi emellanåt kunnat betitta i olika TV-serier och på teaterescener i Göteborg och Östergötland (Östgötateatern). Men han ägnar sig inte enbart åt detta. Han reser dessutom runt, tillsammans med pianisten Håkan Berghe, och hyllar tre av våra revylegendarer, Karl Gerhard, Tage Danielsson och Povel Ramel. Framträdanden har främst ägt rum som lunchteater på Göteborgs Stadsteater och Östgötateatern, men nedslag har även gjorts på andra ställen.

Povel Ramel har t.ex. hyllats i trippelserien "En baron". Efter del 2 i serien, "En baron på återbesök", 2014, saxar vi följande ur en artikel i SVERKER nr 11:

"Det hela rubricerades som 'en tältshow som hyllar Darwin, fylls av Onödiga ord, tar ett  dopp i Grisälven och till slut Följer dig bortåt vägen'. Håkan Berghe, gammal kompis till Povelkompanjonen Sven Olson, ackompanjerade Sven Agneflod och hade också arrangerat."

Del 3 i Ramelserien har därefter fortsatt i Göteborg och på Östgötateatern under 2017. Våren 2018 sker ytterligare föreställningar i både Norrköping och Linköping. Biljetterna brukar ta slut nästan omedelbart. Läs mer HÄR!


//