// Povel Ramel-sällskapet

Poveldiggarna, Årsmöte i tältversion, 27/9 2020

 

Till huvudsida Arrangemang Rapporter: HÄR! 

 

”Äntligen händer det något” det var det allmänna tillropet när Povel Ramelsällskapets systerförening Poveldiggarna arrangerade en Ramelbuljong i cirkustältet hos Grand Circus Hotel i Malmö den 27 september. Vi följde alla Tegnells restriktioner och ett trettiotal personer vågade trotsa Coronan.

 

Vi fokuserade på nummer från tältrevyerna. Första knäppuppen var givetvis i fokus och vi inledde med ett klipp ur nostalgi-inspelningen som Povel gjorde med ”Knäpp upp, relax, koppla av” och presentationen som Flickery Flies gjorde tillsammans med Gunwer. Därefter följde ”Dom stackars cirkusdjuren”. Anders Ruud läste ur memoarerna och tillsammans med Mikael Svensson gjorde han Trokonstnären ur Semestersångarna, numret där Hasse Alfredson debuterade i KnäppUpp.

 

Mikael Svensson sjöng även” Killarna som gjorde henne fet” och ”Erik Anders Svensson Typing”. Vi sjöng mångsång och tittade på filmer, bland annat Kortknäpp från tältturnén Knäppupp III. Lars-Åke ”Sasse” von Vultée hanterade pianot.

 

Vi passade även på att hålla vårt årsmöte, som blev uppskjutet i våras. Förutom alla omval blev Caroline Lundberg invald som suppleant i styrelsen. Därmed har vi fått en mästerfotograf i styrelsen.

 

Nedan följer några foton från "tältet", tagna av Mikael Svensson och Caroline Lundberg (alias Rose Lily).

  

BildPoveldiggarna2009271

Tältområdet (foto: Mikael Svensson) 

 

BildPoveldiggarna2009272

Samling utanför tältet. Börje Åhgren till vänster (foto: Rose Lily) 

 

BildPoveldiggarna2009273

Mötesmaterial i tältet (foto: Rose Lily)

 

BildPoveldiggarna2009274

Mat i tältet (foto: Rose Lily) 

 

BildPoveldiggarna2009275

Förhandlingar pågår i tältet (foto: Rose Lily) 


//