BildPovelkryssning

Den 15-16 maj 2019 anordnas vår populära sällskapskryssning, den åttonde i ordningen. Aktiviteter i bästa Ramel-tappning som Povel-frågesport, musik, filmvisning med mera. Detaljerat program kommer senare.

Biljetterna är slutsålda, men du kan ställa dig på reservlista. Maila om detta till  info@povelramelsallskapet.se eller sänd brev till Povel Ramel-sällskapet c/o Anders Lundquist, Fleminggatan 91, 112 45 Stockholm) 

 

Vi reser med M/S Birka som går Stockholm-Mariehamn tur och retur på 21 timmar. Vi har tillgång till konferenslokaler där vi sällskapar.

 

Vi bor i s k "Seaview Komfort 2-bäddshytter" på däck 7-9 med fönster mot havet, dusch, wc, tv, kylskåp och kassaskåp.

 

Det blir gemensamma måltider och aktiviteter under hela resan, men det blir också tid över för besök i taxfreebutikerna och danssalongerna.

 

I priset du betalat ingår middagsbuffé inklusive öl, vin och läsk samt frukost och lunchbuffé på hemresan. Dessutom ingår förstås Povel Ramel-sällskapets program med aktiviteter i konferensavdelningen.

 

Avgång från Stadsgårdsterminalen vid Slussen i Stockholm onsdag den 15 maj kl 17.00. Ankomst till Stockholm torsdag den 16 maj kl 14.00.

 

Frågor per e-post till Anders Lundquist: 

info@povelramelsallskapet.se eller Povel Ramel-sällskapet c/o Anders Lundquist, Fleminggatan 91, 112 45 Stockholm) 

  

VARMT VÄLKOMMEN OMBORD!